VLOG || 5 redenen om je ouders mee te nemen naar DE PONT in Tilburg

Het leek mij nuttig om eens te laten zien hoe leuk het kan zijn om met kinderen naar een museum te gaan waar enkel moderne kunst getoond wordt. Dus laat ik 5 redenen zien waarom kinderen (en hun ouders) eens naar De Pont in Tilburg kunnen gaan. Tot nu toe waren musea heel enthousiast om mij te ontvangen en kreeg ik na afloop altijd fijne reacties..zo niet bij De Pont! Er werd al niet gereageerd op mijn verzoek om te komen mogen vloggen en toen ik naderhand de link van de video naar verschillende medewerkers stuurde werd er ook niet gereageerd helaas. Nu dacht ik: shit..misschien zit De Pont helemaal niet op kinderen te wachten! Dat zou zomaar het geval kunnen zijn natuurlijk.. Maar ik heb ook geen zin om de vlog te verwijderen want het laat wel zien dat moderne kunst kijken met kinderen ECHT HEEL LEUK kan zijn. Ze zien toch totaal andere dingen dan wij, zijn verrast, wijzen dingen aan en beginnen spontaan verhalen te vertellen.. Dus ja, oordeel zelf zou ik zeggen en of je dan een bezoek aan De Pont wil brengen..Of toch liever naar de Kunsthal gaat 😉

Share